The perfect guide to the casino

Tottenham-stjerne afslører: Jeg vil gerne tilbage til denne klub


Toby Alderweireld ved ikke hvad fremtiden bringer, men han regner med at skifte til Ajax Amsterdam inden han slutter sin karriere.

Ajax Amsterdam er én af de bedste talentklubber i verden, og de har således udviklet adskillige verdensstjerner og kæmpe profiler. De havde også Toby Alderweireld på kontrakt i hele otte år før han forlod klubben i 2013.

Siden har han været forbi Atlético Madrid, Southampton og altså Tottenham hvor han til daglig spiller. Nu afslører han så, at han regner med at tage en tørn mere i Ajax inden han slutter sin karriere en dag.

– Man skal aldrig sige aldrig. På dette tidspunkt i min karriere tænker jeg ikke på det endnu. Jeg tror, at jeg kan fastholde dette niveau i flere år. Det handler om ikke at tage for let på tingene, fortæller han til det hollandske medie, De Telegraaf.

– Jeg vil ikke være en 36-årig, som knap nok kan gå. Når jeg vender tilbage, vil jeg efterlade noget – og ikke kun i omklædningsrummet. Selvfølgelig er det tæt på hjemmet i Belgien, og jeg har et bånd med klubben, fordi jeg spillede for Ajax i otte år, hvor jeg vandt mesterskaber.

Tottenham har kontrakt med 29-årige Toby Alderweireld indtil næste sommer, men de kan dog vælge at forlænge den med ét år. Dette vil dog give belgieren en yderst lav frikøbsklausul, så det bliver spændende at følge udviklingen til sommer.

Læs også: Dansk offensivspiller er for vild: Har øget sin transferværdi med 100 millioner kroner på to måneder

Læs også: Foot Mercato: Storklub vil hente Andreas Christensen

Læs også: Lagt i håndjern på åben gade i København: Nu er der godt nyt for Nicki Bille

Mest læste på footy.dk.

1. Engelsk stjernespiller spurtede 20 meter for at flæske Sergio Ramos
2. Officielt: Mestrene tilbyder Usain Bolt to-årig kontrakt
3. Så du det? Usmagelig aktion fra Sergio Ramos, mens bolden var langt væk
4. Smart klausul: Chelsea sidder med trumferne på hånden og kan snuppe Manchester Uniteds drømmespiller
5. Farvel, Sørloth: Crystal Palace vil hente kæmpestjerne med fortid i Manchester City

OVERSIGT

Scroll to Top