The perfect guide to the casino

OB-kriger efter point i Brøndby: Fantastisk vigtigt point

Brøndby scorede kort før tid, men kunne ikke holde føringen hjem og derfor endte opgøret 1-1 efter mål af Hany Mukhtar og Ramon Leewin.

Brøndby lagde pres på fra start til slut og kort før tid kom den forløsende scoring, men et hurtigt modsvar gav OB point med hjem fra Vestegnen i 1-1 opgøret.

Brøndby har været inde i en skidt periode, men OB-anføreren mente ikke det var en nem kamp i Brøndby.
– Mange vil sige, at Brøndby måske ikke er så godt kørende, men det er et utrolig stærkt hold, og de er rigtig svære at spille mod på hjemmebane. Så at vi fik et point herovre, det kan vi tage med videre, sagde han til klubbens hjemmeside.

Fynboerne var på hælene flere gange i kampens hede, men den debuterende OB-keeper, Oliver Christensen, og resten af forsvaret fik reddet kastanjerne ud af ilden i de fleste tilfælde.
– I anden halvleg kom vi under tryk igen, og Brøndby havde rigtig mange chancer, og vi havde en god keeper og nogle gode forsvarsspillere, der fik reddet det ud i sidste øjeblik. Vi kom så bagud og fik scoret lige til sidst, og det er et fantastisk vigtigt point, sagde Drachmann.

OB ligner et hold, der er ved at blive solide, hvilket også glædede Janus Drachmann.
– Jeg synes, der er kommet noget substans i holdet. Vi er kommet ind i en fin rytme og arbejde samme vej. Det gør det nemmere for os alle sammen, at vi ved, hvilken retning vi arbejder, og det giver point på tavlen. Et point rykker ikke meget, men det hjælper altid, sagde OB-kaptajnen.

OB skal op mod SønderjyskE allerede på fredag i Haderslev, mens Brøndbys næste opgave bliver i Herning, hvor FC Midtjylland venter.

OVERSIGT

Scroll to Top