Sen Barkley scoring sikrer Chelsea uafgjort efter fuldstændig vanvittig 2-2 kamp mod Manchester United

Lørdagens tidlige kamp i Premier League blev en dramatisk en af slagsen.

Første halveg var virkelig en modløs indsats fra Manchester United, hvor der både manglede vilje og fight i nærkampene.

Derfor var det også helt fortjent at det var hjemmeholdet der kunne bringe sig foran 1-0 på et hovedstød fra Antonio Rüdiger efter 21 minutter.

I anden halveg var det dog et totalt forandret Manchester United mandskab, hvor der både var vilje og fight i nærkampene.

Det var som om man var mere vedholdende i angrebene og det gav pote. Martial fik udlignet efter noget klumpspil i feltet og selv samme Martial gjorde det til 1-2 ca 20 minutter senere.

Det lignede derfor at Manchester United ville løbe afsted med alle 3 point, men dybt inde i overtiden scorede Barkley til 2-2 og Stamford Bridge blev sendt i ekstase.

Jublen blev dog lidt for meget for Mourinho, der for i flæsket på en Chelsea official der var kommet lidt for langt over mod Manchester United bænken.

Læs ogsÃ¥: Medie: Nathaniel Clyne pÃ¥ vej væk fra Liverpool – Er dét hans nye klub?