The perfect guide to the casino

Chok: Flere russiske landsholdsspillere er anklaget for overfald – Kan se frem til stor straf og fyring


Zenits Aleksandr Kokorin og FC Krasnodars Pavel Mamaev er havnet i store problemer, da de angiveligt har overfaldet en mand.

De to russiske landsholdsspillere Aleksandr Kokorin og Pavel Mamaev er midtpunktet i en stor skandale sag i Rusland, da de har overfaldet en russisk embedsmand på en café.

Overfaldet skete efter en bytur i det russiske natteliv, hvor at de to spilleres klubber, Zenit og FC Krasnodar netop havde mødt hinanden i den hjemlige liga. Det er således hvad Sport Express melder.

Rusland skal i denne landskampspause møde Sverige og Tyrkiet, men det bliver uden de to spillere, da de er blevet smidt af landsholdet efter denne episode. De kan i værste fald også risikere fængelsstraf, hvis de bliver erkendt skyldige. I første omgang mister de dog begge sandsynligvis deres job.

FC Krasnodar har således bekræftet, at de vil ophæve kontrakten med Pavel Mamaev.

– Vi undersøger i øjeblikket, hvordan vi kan opsige kontrakten med spilleren. Desværre er kontrakter udarbejdet på en sådan måde, at de så vidt som muligt beskytter professionelle sportsfolk. Men vi vil gøre alt for at få det gjort, meddeler klubben

Sport Express meddeler også, at Zenit vil overveje at fyre den 27-årige angrebsprofil Aleksandr Kokorin, men mens sagen ruller så vil de blot straffe spilleren internt.

– Vi mener ikke, at det er nødvendigt at tale om en straf til spilleren, for det vil komme. Men lige nu føler ledelsen i Zenit og fansene ikke andet end utilfredshed over, at en af landets mest talentfulde fodboldspillere har opført sig ulækkert. Vi afventer den juridiske vurdering, men fra det menneskelige og følelsesmæssige synspunkt vækker en sådan hændelse kun skam, meddeler Zenit.

Se overvågningsvideoen herunder hvor Kokorin slår ud efter manden med en stol.

Læs også: Medie: Nathaniel Clyne på vej væk fra Liverpool – Er dét hans nye klub?

Læs også: Billeder: Her er kvinden, der anklagede Ronaldo for voldtægt

Læs også: UPS: Brøndbys fans trodser fuldstændig Nordjyllands Politis opfordring

Mest læste på footy.dk.

1. UPS: Brøndbys fans trodser fuldstændig Nordjyllands Politis opfordring
2. Dansk fodbold-reporter sidder ved siden af Pep Guardiola på Anfield – Men hvad laver han med sin telefon?
3. Har været i Chievo og Feyenoord – Nu skriver han kontrakt med Brøndby IF
4. Sensationelt klubskifte: Paulo Dybala vil til storklub i Spanien
5. Medie: Cristiano Ronaldo får denne stjernespiller som ny holdkammerat til januar

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top