The perfect guide to the casino

For seks år siden var han landsholdspiller og en af Superligaens største talenter – nu er han ikke god nok til 1.division


Livet som professionel fodboldspiller går op og ned.

Det kan Casper Sloth i hvert fald skrive under på.

For bare seks år siden var den daværende AGF-spiller uden tvivl en af Superligaens allerstørste talenter, og det medførte blandt andet også adskillige kampe på det danske A-landshold, men siden da har karrieren i den grad taget et dyk i den forkerte retning.

Læs også: Top 5: Her er de mest værdifulde spillere i Alka Superligaen

Efter ophold i både Leeds United og Aab, der har bud på manglende spilletid og lange skadespauser, så er midtbanespilleren nu at finde i 1.division-klubben Silkeborg IF, og end ikke her er Casper Sloth god nok. Det fortæller træner Michael Hansen til Midtjyllands Avis.

– Han har fået fri de her dage og i weekenden. Han var ikke i betragtning til weekenden. Det får han for, at han kan tænke sig om og se, hvad vi skal gøre, lyder det fra Michael Hansen til Midtjyllands Avis, mens han samtidig understreger, at Casper Sloth har været uden spilletid, fordi der ganske enkelt er andre spillere, der er bedre i øjeblikket.

Casper Sloth er kun 26 år, og han har derfor stadig flere gode fodboldår i sig endnu, hvis han kan få karrieren på rette køl igen.

Læs også: Golden Boys fra 2003-2017: Her er de i dag

Mest læste på footy.dk.

1. Se tweetet: Dansk landsholdsstjerne i kæmpe hyldest af Kim Larsen
2. Kølig van der Vaart vil ikke lukke ung knægt ind i sit hus – Se den geniale grund her
3. Sikke en missil: Se Federico Santanders utrolige scoring for Bologna
4. Medie: Denne storklub byder 1,63 milliarder kroner på Mbappé til januar
5. Medie: John Terry færdig som professionel fodboldspiller – Her er hans nye job

OVERSIGT

Scroll to Top