Hvad er det han laver? Richarlison helt til grin efter forfærdeligt straffespark mod Southampton

Der blev også spillet Carabao Cup tirsdag aften, og her spillede Højberg en god kamp.

Tirsdag aften stod der Champions League på menuen, hvor storhold som Real Madrid, Bayern München og Manchester City var i aktion. Der er ikke mange som ved det, men der blev faktisk også spillet Carabao Cup i England, hvor Southampton, med Pierre-Emile Højbjerg på banen, sendte Everton ud af turneringen efter straffespark.

Kampen endte således 1-1 i ordinær tid, da Theo Walcott fik udlignet i det 85. minut efter Danny Ings havde bragt Southampton foran i slutningen af første halvleg.

Kampen skulle derfor i straffesparkskonkurrence, og her gjorde Højbjerg hvad Richarlison ikke kunne. Danskere scorede således på sit spark, men Everton-stjernen er blevet godt og grundigt til grin med sit spark.

Se således det yderst pinlige spark herunder.

Southampton vandt 4-3 på straffespark.