The perfect guide to the casino

Danmarks ukendte supertalent: Tæt på gennembrud i Newcastle – i weekenden lavede han hattrick


En relativ ukendt dansker nærmer sig Premier League-fodbold.

Premier League byder efterhånden på adskillige danske spillere – heriblandt Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Pierre-Emile Højbjerg samt Danmarks altoverskyggende stjernespiller, Christian Eriksen, og nu kan der snart være endnu en dansker, der brager igennem på den helt store scene.

Den 19-årige dansker Elias Fritjof Sørensen bombede tre kasser i netmaskerne mandag aften, hvor klubben mødte Fulham i U23-ligaen, og den tidligere HB Køge-spiller er dermed nummer to på topscorerlisten i U23-ligaen, og nu håber han på, at han snart får chancen på førsteholdet. Det fortæller han til Tipsbladet.

Læs også: Top 5: Her er de mest værdifulde spillere i Alka Superligaen

– Det er altid meget rart at læse, og jeg vil rigtig gerne i seniortruppen, men jeg kan ikke gøre så meget andet end at præstere godt i træning og i kampe, siger den 19-årige dansker, der har kontraktudløb til sommer, men som dog håber på, at få forlænget sit ophold i den engelske klub:

– Jeg vil rigtigt gerne have en ny kontrakt, og det arbejder jeg hårdt på at få, men jeg ved ikke, hvad der sker – sådan noget taler man ikke så meget om herovre. Det må vi tage til den tid. Jeg går ikke så meget op i det, der foregår lige nu, udover at spille godt. Man ved aldrig, hvad der kommer til at ske, lyder det fra Elias Fritjof Sørensen.

Læs også: Golden Boys fra 2003-2017: Her er de i dag

Mest læste på footy.dk.

1. Se tweetet: Dansk landsholdsstjerne i kæmpe hyldest af Kim Larsen
2. Kølig van der Vaart vil ikke lukke ung knægt ind i sit hus – Se den geniale grund her
3. Sikke en missil: Se Federico Santanders utrolige scoring for Bologna
4. Medie: Denne storklub byder 1,63 milliarder kroner på Mbappé til januar
5. Medie: John Terry færdig som professionel fodboldspiller – Her er hans nye job

OVERSIGT

Scroll to Top