Referat: Drømmemål banede vejen i OB’s arbejdssejr over AaB

OB viste skarpheden i 0-1 sejren over AaB efter et drømmemål af Casper Nielsen i 1. halvleg.

AaB tog denne eftermiddag imod OB i en kamp, hvor AaB med en sejr kunne presse sig på til det sjove selskab i toppen af tabllen, mens OB desperat skulle bruge point for at komme væk fra bunden.

Begge hold startede lettere afventende, hvor det gjaldt om at komme godt ind i kampen. Det medførte flere mindre chancer til begge hold, dog uden for alvor at blive farlige.

Kampens første scoring faldt til OB 20 minutter inde i kampen. Julius Eskesen fandt Anders K Jacobsen i fødderne udenfor feltet, der med en flot aflevering fandt en fri Casper Nielsen på hjørnet af feltet og med kort aftræk curler han bolden helt op i hjørnet til en flot 0-1 føring til OB.

Kort efter var OB’erne tæt på endnu en scoring. Bashkim Kadrii løb fra eget felt, efter en dødbold, og helt op i den anden ende, hvor han satte flere modstandere, men afslutningen manglede lige det sidste i den ellers flotte soloaktion.

Efter den gode OB periode kom AaB bedre med i spillet efterfølgende, hvor de kom længere frem på banen og fik skabt flere chancer. Fynboerne så sig samtidig tilfredse med at stå mere defensivt og slå til på kontra.

Efter pausen fortsatte AaB med at presse på og tilkæmpe sig det udlignende mål. OB defensiven var dog utroligt velorganiserede i defensiven og så sig tilfredse med ikke at have bolden store dele af tiden.

Efter en times spil var OB tæt på at lukke kampen, da Anders K Jacobsen blev sendt dybt, hvorefter han fandt Julius Eskesen, der dog sparkede sit forsøg på stolpen til held for AaB.

20 minutter før tid havde AaB en god mulighed på et frispark kort udenfor feltet, som Phillip Ochs sparkede, men dog lige forbi stolpen.

Frem mod slutningen havde OB flere gode muligheder for at udbygge føringen, hvor bl.a. Mathias Jørgensen og Bashkim Kadrii blot manglede den sidste skarphed for at lukke kampen.

AaB pressede på med flere lange bolde i slutminutterne for at fremtvinge den forløsende scoring, men den fynske defensiv stod imod og kunne dermed rejse hjem med alle tre point i 0-1 sejren.

OB rykker dermed op i det store midterfelt med sejren i Aalborg.