The perfect guide to the casino

Skræk-historie fra 2017: På tre måneder gik han fra at spille professionel fodbold i Brøndby til at skifte vandrør som VVS’er


Mads Toppel kan formentlig tage æren for en af de mest bemærkelsesværdige karrierestops i nyere tid.

Den tidligere Superliga-målmand, Mads Toppel, blev nødsaget til at stoppe karrieren tilbage i 2017, og årsagen til, at han måtte lægge støvlerne på hylden er altså ret bemærkelsesværdig.

Læs også: Top 5: Her er de mest værdifulde spillere i Alka Superligaen

Mads Toppels farvel til topfodbolden var nemlig ikke frivillig. Det kom sig af, at han skar sig i fingeren, da han var ved at udskære en mørbrad. Der gik stafylokokker i såret, og målmanden fik ordineret en penicillinkur.

Toppel blev opereret, mistede ikke finger eller hånd, men karrieren var forbi. I dag arbejder han med sin uddannelse som vvs’er.

– Tre måneder efter mit karrierestop, da jeg lå nede i en krybekælder og skiftede rør, tænkte jeg: ‘Hvad fanden laver jeg her, mand? For tre måneder siden spillede jeg mod Panathinaikos. Nu ligger jeg her og skruer rør. Hvad fanden er det for noget? Sådan lyder det fra den tidligere Brøndby-spiller, der har fortalt om sit unikke karrierestop til Ekstra Bladet.

Du kan læse hele Mads Toppels historie her. .

Læs også: Golden Boys fra 2003-2017: Her er de i dag

Mest læste på footy.dk.

1. Kasper Schmeichels kone stjal opmærksomheden til award-show
2. Køligt: Bonucci-søn skifter til Juventus’ største rivaler
3.VILDT: I 2015 slog han Messi og vandt ‘Puskas Prisen’ – I dag har han droppet fodbolden, og du gætter aldrig hvad han lever af nu
4. Hele Twitter griner: Dette skrev AGF’s Jens Stage på Facebook som 14-årig
5. Manchester United klar til gigantisk Pogba-salg: Her er prisen

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top