The perfect guide to the casino

Zanka skaber endnu engang overskrifter – her er den bemærkelsesværdige årsag


Den tidligere FCK-stjerne har endnu engang tiltrukket sig opmærksomhed.

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen har været samtaleemne adskillige gange i de danske medier, og nu er han blevet et fokuspunkt igen.

Denne gang skyldes det, at han har været ude at forsvare landsholdsanføren Simon Kjær, efter at DBU’s tidligere generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, var ude med stor kritik af Sevilla-spilleren i mandagens udgave af Superliga-XL.

Her sagde han blandt andet, at hvis ikke han kan acceptere de præmisser, som DBU sætter op, så skal han ikke spille på landsholdet.

Læs også: Top 5: Her er de mest værdifulde spillere i Alka Superligaen

Den udtalelse giver Zanka dog ikke meget for, og han har derfor været ude af bakke sin landsholdskollega op i et interview med Ekstra Bladet.

– Hvis Jim Stjerne Hansen mener, at Simon bør trække sig fra landsholdet, så betyder det i virkeligheden, at han mener alle landsholdsspillerne skal trække sig.

– I virkeligheden burde man bare ryste overbærende på hovedet af det, Jim Stjerne Hansen siger, men når medierne tager det alvorligt, får det en værdi, som det ikke fortjener.

– Det virker generelt underligt at angribe os spillere, der bagefter skal sælge landsholdet og skaffe indtægter til dansk fodbold. For det er jo hvert år landsholdet, der sikrer suverænt de største indtægter til DBU’s arbejde. Det er vi glade for og stolte af, for det er en gave at kunne hjælpe alle i dansk fodbold på den måde, lyder det fra Zanka.

Læs også: Golden Boys fra 2003-2017: Her er de i dag

Mest læste på footy.dk.

1. Kasper Schmeichels kone stjal opmærksomheden til award-show
2. Køligt: Bonucci-søn skifter til Juventus’ største rivaler
3.VILDT: I 2015 slog han Messi og vandt ‘Puskas Prisen’ – I dag har han droppet fodbolden, og du gætter aldrig hvad han lever af nu
4. Hele Twitter griner: Dette skrev AGF’s Jens Stage på Facebook som 14-årig
5. Manchester United klar til gigantisk Pogba-salg: Her er prisen

OVERSIGT

Scroll to Top