The perfect guide to the casino

Bedst og værst i OB-Horsens

Footy.dk kĂ¥rer kampens bedste og værste præstationer i OB’s solide 4-0-sejr imod AC Horsens efter mĂ¥l fra Bashkim Kadrii, Jens Jakob Thomasen, Nicklas Helenius og Jacob Barret.

Vi kigger pĂ¥ de bedste og værste præstationer fra kampen.

Bedste præstationer:

Jacob Barret – Den hurtige OB-wingback var her der og alle vejene i aftenens kamp, hvor han var med i stort set alle mĂ¥lene og bragede sĂ¥ selv til sidst kuglen helt op i hjørnet pĂ¥ en fremragende afslutning. SĂ¥ yderligere ogsĂ¥ solid ud i defensiven og spillede en af sine bedste kampe i OB-trøjen.

Sten Grytebust – OB-keeperen havde – endu engang fristes man til at sige – en fremragende dag i OB-mĂ¥let, hvor han leverede klasseredninger og overskud, nĂ¥r det kom til de mange indlæg, hvorfor han endnu engang hjalp sit hold til vigtige point i bundstriden.

Værste præstationer:

Anders K Jacobsen – Var med for at bidrage med noget fart i offensiven, men formĂ¥ede aldrig rigtigt at løbe sig fri af Horsens bagkæden og havde generelt svært ved komme frem til farlige aktioner.

Sammy Skytte – Bidrog ikke med det helt store i offensiven og havde svært ved at slĂ¥ den afgørende aflevering. Hver gang han kom frem til noget manglede kvaliteten og skarpheden.

Næste gang OB skal i aktion bliver det i Aalborg, hvor AaB venter, mens AC Horsens skal til Brøndby.

OVERSIGT

Scroll to Top