The perfect guide to the casino

Tøffe er iskold: Uddeler kæmpe skideballe til denne Superliga-træner


Stig Tøfting er igen ude med riven.

Den tidligere Superliga-spiller holder ikke tilbage i nyt indlæg på Ekstra Bladet.

Her får AGF-træner David Nielsen nemlig den hele store omgang oven på hans beslutning om at sælge angriberen Kasper Junker til AC Horsens på Deadline Day.

– Jeg har også set Discoverys ‘Fra håb til håbløshed’ om AGF, og seneste afsnit handlede om sidste dag i transfervinduet og derfor også en del om Kasper Junker.

– I afsnittet lægger David Nielsen ikke skjul på, at fordi Kasper Junker har luftet muligheden for at prøve noget andet på grund af manglende spilletid, så skal han bare ud af butikken! Her hopper kæden af for David Nielsen, der så sent som 23. juli efter 1-1-kampen mod FC Nordsjælland kaldte netop Kasper Junker for ’livsfarlig’!

– Jovist, tingene ændrer sig i fodbold, men måske skulle David Nielsen lige kaste et blik på en yngre udgave af sig selv. Hvis han ikke fik spilletid, så ville han selvfølgelig også overveje at spille fodbold et andet sted. Sådan fungerer den verden.

Læs også: Vild afsløring: Hvis Zinedine Zidane bliver træner i Manchester United, så er denne stjernespiller fortid i klubben

– Tilmed afslører dokumentaren også, at Ryan Mmaee i første omgang siger ja, så NEJ til AGF fordi han åbenbart hellere ville noget andet. Da det øjensynligt ikke lykkedes, så ville han alligevel gerne til AGF.

– I mine øjne ligner det to sider af samme sag, men der er åbenbart forskel på folk.

– Det er helt godnat og jeg forstår ikke, at man lader Kasper Junker gå på den måde. Det virkede bestemt heller ikke til, at sportschef Peter Christiansen og David Nielsen var enige, men træneren fik sin vilje, lyder det fra Tøffe i indlægget på Ekstra Bladet.

Læs også: Negativ FIFA-udvikling: Så god var Dame N’Doye for FCK i FIFA 11 – Så ringe er han nu

Mest læste på footy.dk.

1. VILDT Daniel Agger tjener flere millioner efter han har stoppet sin fodboldkarriere – du gætter aldrig på hvad
2. Medie smider vildt rygte: Yannick Carrasco skifter til denne Premier League-gigant
3. Øhm hvad? FC Barcelona vil hente denne 29-årige bænkevarmer i Manchester United til januar
4. WHAT!? Afslører Zlatan lige, at han laver comeback-skifte til tidligere klub?
5.CHOK: Real Madrid-stjerne har fået fængselsdom – otte måneder lyder den vanvittige straf på

OVERSIGT

Scroll to Top