The perfect guide to the casino

Brøndby-spiller med chok-udtalelse: ‘Jeg bliver her ikke for evigt’


Han er næsten lige skiftet til klubben, men nu løfter han allerede sløret for, at han ikke har tænkt sig at blive på Vestegnen for evigt.

For tre år siden skiftede Nikolai Laursen en tilværelse i Brøndby IF ud med PSV Eindhoven, men her slog han aldrig igennem, hvorfor den nu 20-årige angriber igen er at finde hos Brøndby IF.

Her har Nikolai Laursen indtil videre fået tre optrædener, hvori han har scoret et enkelt mål og lavet samme antal assist.

Læs også: Så tom var Brøndby Stadion under kæmpe fiasko mod SønderjyskE

I et interview med Ekstra Bladet fortæller den nye Brøndby-angriber dog, at han har et mål om at komme til udlandet igen, og dermed også forlade klubben fra Vestegnen endnu engang:

– Mit mål er ikke at blive i Superligaen i resten af min karriere. Men det er et nødvendigt skridt for at nå videre i min udvikling. Det er dejligt at komme hjem, og jeg kender klubben, men det ville ikke have gjort mig noget, hvis jeg var et andet sted. Jeg gik efter min mavefornemmelse og valgte Brøndby, fordi det føltes bedst.

Nikolai Laursen er lige nu på en lejeaftale i Brøndby, der dog har sikret sig en købsoption på den talentfulde angriber.

Læs også: FCK-fans sabler deres egen stjerne over: ‘Byt ham med Röcker’

Mest læste på footy.dk.

1. Kaos i Liverpool trods fem sejre ud af fem mulige: Stjernerne i åben krig – Se billedet her
2. Chok-rygte: Vil købe Lionel Messi i Barcelona
3. På café-besøg med Superliga-træner: Youssef Toutouh tæt på ny klub
4. Lækket billede: Så ringe er lynhurtige Usain Bolt i FIFA 19
5. Peter Bonde færdig i Kina: Dét skal han lave nu

OVERSIGT

Scroll to Top