To danskere med i Dortmund-sejr

Jacob Bruun Larsen og Thomas Delaney startede begge inde i Dortmund-sejr.

Borussia Dortmund tog her til aften imod Eintracht Frankfurt, der var uden en skadet Frederik Rønnow. Til gengæld startede både Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen inde for hjemmeholdet, som kom i front i første halvleg.

Bruun Larsen smed et hjørnespark ind i feltet, som Abdou Diallo bare skulle skubbe i mål. Kevin Trapp stod dog i vejen, men returen kunne han intet gøre ved. 1-0 til Dortmund ved Diallo.

I anden halvleg blev Bruun Larsen skiftet ud og erstattet af Jadon Sancho. Ti minutter senere gik det så galt for Dortmund, da Sebastien Haller udlignede for Frankfurt. Pludselig var han alene i feltet, og det udnyttede franskmanden iskoldt, da han halvflugtede bolden ned i hjørnet.

Der skulle dog blot gå fire minutter, før Dortmund igen kom i front, da Marius Wolf sparkede bolden i kassen. Jadon Sancho kørte rundt med et par modspillere, og så sendte han bolden modsat til Wolf, der ikke tøvede med at udnytte den store chance. To minutter før tid afgjorde indskiftede Paco Alcacer, der er lejet i FC Barcelona, kampen med sin scoring til 3-1, og Dortmund har dermed 7 point efter tre kampe af Bundesligaen.

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub