The perfect guide to the casino

Tidligere Arsenal-stjerne med vild afsløring: Han fik angstanfald hver gang han skulle møde Drogba


William Gallas har i et interview afsløret en vild historie omkring Didier Drogba og Philippe Senderos.

Didier Drogba er uden tvivl én af de absolut bedste angribere der nogensinde har været i Premier League, og derfor var det aldrig sjovt for modstanderes forsvarsspillere, at skulle dække målmaskinen under kampene.

Der er derfor også flere forsvarsspillere, som sagtens kunne håndtere presset og udfordringen bedre end andre.

Nu afslører den franske tidligere Arsenal-stjerne, William Gallas, at Philippe Senderos på ingen måde kunne håndtere dette pres, da han kunne få angstanfald inden visse kampe mod spillere som Didier Drogba.

– Jeg kendte Philippe Senderos, og inden kamp nogle kampe ville han snakke en masse, og du kunne se, at han svedte og ikke havde det særligt godt, fortæller Gallas til RMC Sport.

– Det var særligt overfor visse spillere. Jeg så ham mod Chelsea, mod Didier Drogba, og han gik oprigtigt i panik inden kampen. Det virkede som om, at han gennemspillede kampen inde i hovedet på forhånd.

Gallas kunne dog uden tvivl se, hver gang Senderos havde psyket sig selv, da han aldrig var i nærheden af topniveauet i disse kampe.

– Når han havde haft et anfald, og man så så ham på banen, så var det desværre som om, han havde mistet alle sine evner. Han spillede ikke godt, men mod sine egne holdkammerater i træning spillede han altid meget bedre, fortæller Gallas.

Philippe Senderos fik 118 kampe for Arsenal i perioden 2003-2010.

Læs også: Den kinesiske liga er med i FIFA 19: Så ringe er Oscar og Hulk

Læs også: Officielt: Her er de ti bedste spillere fra den kinesiske liga i FIFA 19

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top