The perfect guide to the casino

Serie A-klub vil hente Solbakken: Han bekræfter selv at han skal ned og kigge på forholdene


Ståle Solbakken skal måske i fremtiden følge med i Serie A, hvis han gerne vil se sin søn spiller fodbold.

Ståle Solbakken har en talentfuld søn i form af Markus Solbakken, og ligesom sin far, så spiller han også på den centrale midtbane. Han spiller til daglig i den norske klub HamKam, hvor Ståle Solbakken også indledte sin professionelle karriere.

Der skal dog ikke spekuleres i om den nuværende FC København-manager henter sønnike til holdet, da han muligvis snart kan stå over for et skifte til italiensk fodbold.

Den daglig leder i HamKam, John Anders Rise, bekræfter nemlig til Lokalavisen Hamar Arbeiderblad, at en midterklub i Serie A-klub har lagt et millionbud på den norske U-landsholdsspiller.

Markus Solbakken bekræfter da også selv, at han vil tage en tur til Italien for, at se på forholdene i den unavngivne klub, men det bliver først når sæsonen i Norge er forbi.

– Jeg skal en tur derned for at kigge på forholdene. Der er snak om en træningsuge for at se på faciliteterne og for at fornemme niveau. Jeg tror, der ligger en masse god læring i det, siger han til Hamar Arbeiderblad.

Selv om han blot er 18 år gammel, så har han været fast mand i HamKam i to år, og det er derfor en talentfuld ung spiller, som kan være på vej til Italien. Komisk nok indledte Ståle Solbakken sin trænerkarriere hos HamKam, som til daglig optræder i Norges næstbedste række.

Markus Solbakkens har kontrakt med HamKam til udgangen af 2019.

Læs også: Den kinesiske liga er med i FIFA 19: Så ringe er Oscar og Hulk

Læs også: Officielt: Her er de ti bedste spillere fra den kinesiske liga i FIFA 19

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top