The perfect guide to the casino

Albuescoring grundlagde Esbjerg-sejr i uskarp OB-nedtur

Esbjerg fik maksimalt udbytte af fredagens opgør mod OB, hvor Jacob Lungi Sørensen og Yuri Yakovenko scorede målene i 2-0-sejren.

Esbjerg tog denne aften imod OB i rundens første kamp efter landsholds-pausen, som skulle vise sig at være et yderst underholdende opgør.

OB kom ud til kampen med lyn og torden og allerede efter få minutter var fynboerne tæt på at bringe sig i front. Jacob Barret var med fremme i venstre side, hvor han lagde en god bold ind bag Esbjerg-bagkæden, hvor Bashkim Kadrii dukkede op og afsluttede første gang, men Jeppe Højbjerg diskede op med en strålende redning.

OB fortsatte det gode spil og tvang Esbjerg til at stå meget dybt, men som kampen skred frem fik Esbjerg i perioder spillet sig ud af det tunge OB-pres.

Efter en halv time var Bashkim Kadrii igen på spil, hvor han ud af ingenting forsøgte sig fra midten af på den ene banehalvdel med et drøn af et spark, men afslutningen gik dog forbi mål.

Kort efter burde Kadrii have bragt sit hold i front. Jeppe Højbjerg spillede bolden ud til netop Kadrii, der stod helt fri og satte i trav mod Esbjerg-målet, hvor han forsøgte at afdrible Højbjerg, men keeperen kom tilbage og fik reddet sin egen kæmpe blunder.

Kort før pausen fik Esbjerg mod al spil og chancer bragt sig i front på en dødbold. Bolden blev slået ind bagerst i feltet af Jesper Lauridsen, hvor Jacob Lungi Sørensen kastede sig frem mod bolden i tæt duel med Troels Kløve og meget kontroversielt får Esbjerg-spilleren rettet bolden i mål med albuen, hvilket altså så kriminelt ud, til stillingen 1-0.

Efter pausen var Esbjerg igen tæt på ved en standardsituation, hvor Sten Grytebust fik reddet første forsøg, mens det efterfølgende klumpspil blev losset væk af OB-forsvaret.

Kort efter lykkedes det så for Esbjerg at bringe sig foran med 2-0. Jeppe Brinch rev sig løs i højre side og fik slået en flad bold ind mod den forreste stolpe, hvor Yuri Yakovenko dukkede op og satte bolden i kassen.

Efter 65 minutter burde indskiftede Anders K Jacobsen have scoret for OB. Et indlæg fra venstre side fandt en helt fri Jacobsen bagerst i feltet bare en meter fra mål, men hovedstødet blev headet lige på Jeppe Højbjerg, der også efterfølgende stod for en flot redning.

OB forsøgte at presse på frem mod kampens slutning for at fremtvinge en scoring, men skarpheden og kvaliteten var en mangelvare hos fynboerne, der måtte se sig slået med 2-0 af Esbjerg.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top