The perfect guide to the casino

Medie: Manchester City-stjerne kræver kæmpe lønforhøjelse


Ifølge engelske The Times, så krever Raheem Sterling en stor lønforhøjelse.

Raheem Sterling kan hver uge se £175.000 tikke ind på bankkontoen fra Manchester City, men angiveligt kæmper hans agent en brav kamp for, at skaffe en kæmpemæssig lønforhøjelse og kontraktforlængelse med Manchester City.

Således melder engelske The Times, at Raheem Sterling kræver £275.000 om ugen, hvis han skal fortsætte i den engelske storklub. Det er altså en lønforhøjelse på hele £100.000 om ugen, som agenten arbejder på i disse dage.

Ifølge selvsamme medie, så vil Manchester City da også forlænge med den 23-årige englænder, men samtidig skal de tænke på Financial Fair Play-reglerne, da The Citizens’ lønbudget allerede er højt. Siden Guardiolas ankomst til klubben, er lønudgifterne nemlig steget med hele £61,8 millioner årligt, og i øjeblikket er de årlige lønudgifter samlet på hele £259,4 millioner.

Raheem Sterling er da også blot én af de mange stjerner på Citys mandskab, og de kan alle hive en ualmindelig god løn hjem hver uge.

Sterling har spillet 143 kampe for City, hvor han har scoret 46 mål og lavet 48 assists.

Læs også: Den kinesiske liga er med i FIFA 19: Så ringe er Oscar og Hulk

Læs også: Officielt: Her er de ti bedste spillere fra den kinesiske liga i FIFA 19

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top