The perfect guide to the casino

Crouch afslører: Han er den bedste, jeg nogensinde har spillet med


Peter Crouch afslører nu, hvem der er den bedste, han nogensinde har spillet sammen med.

Den tårnhøje angriber Peter Crouch har spillet sammen med mange klassespillere i klubber som Liverpool og Tottenham og på det engelske landshold, men han er alligevel ikke i tvivl, når han skal pege på den bedste af alle.

Læs også: Atletico Madrid-chok: Diego Simeone bekræfter, at han skifter til storklub i fremtiden

Her peger han således på Liverpool-legenden Steven Gerrard.

– Jeg har været meget heldig at spille med folk Luka Modric og Gareth Bale i Tottenham – og nogle topspillere på det engelske landshold som David Beckham og Wayne Rooney, men jeg føler bare, at Gerrard havde alt. Jeg husker at spille imod ham, da jeg var en knægt hos Spurs, og han var hos Liverpool på ungdomsholdet. I det første øjeblik jeg så ham, smadrede han nogen på kanten af feltet, driblede to spillere og sendte det hårdeste skud, jeg nogensinde har set på overliggeren. Jeg tænkte bare … hvem er denne knægt, udtaler han i følge Sport Bible.

Læs også: Viktor Fischer slagtes på Twitter – Se det iskolde tweet her

De rosende ord stopper dog ikke der.

– I træningen på landsholdet var han klart den bedste spiller, og det var med spillere i verdensklasse. Han kunne spille højre back og stadig være den bedste spiller, fortsætter han blandt andet.

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top