The perfect guide to the casino

Modric har selv afsløret det: Skal til denne storklub til vinter


Ifølge italienske Sport Mediaset, så har Modric fortalt de kroatiske spillere i Inter, at han kommer til klubben denne vinter.

Luka Modric er stadig et mål for italienske Inter, der også var yderst opsatte på, at hente ham til klubben denne sommer. De havde dog ikke succes med dette, da Real Madrid blot henviste til hans frikøbsklausul på €200 millioner.

Luka Modric har således kontrakt med Real Madrid indtil sommeren 2020, og selvom han angiveligt var interesset i det italienske tilbud, på €10 millioner om året i løn og en seks-årig kontrakt, så er han altså stadigvæk Real Madrid-spiller.

Nu melder Sport Mediaset så, at Inter slet ikke har opgivet endnu, da de arbejder på at hente Modric til klubben denne vinter.

Hvis man skal tro de italienske medier, så vil Modric også hellere end gerne skifte til Inter, da den 33-årige kroat angiveligt har fortalte sine kroatiske holdkammerater, at han vil forlade Spanien og Real Madrid til januar. Dette skulle han altså have fortalt til Vrsaljko, Perisic og Brozovic som alle spiller hos Inter.

Om Real Madrid er villige til at sælge Modric, eller om de blot henviser til hans frikøbsklausul er ikke til at vide. Vi bliver dog klogere på Modrics fremtid til vinter.

Han har spillet 261 kampe for Real Madrid siden ankomsten i 2012.

Læs også: Den kinesiske liga er med i FIFA 19: Så ringe er Oscar og Hulk

Læs også: Officielt: Her er de ti bedste spillere fra den kinesiske liga i FIFA 19

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top