The perfect guide to the casino

Liverpool-stjerne roser sin holdkammerat: Han er som et dyr


Sadio Mané er ude og rose sine holdkammerater, som alle arbejder utrolig hårdt.

Liverpool-stjernen Sadio Mané er startet helt igennem fantastisk denne sæson, hvor han er topscorer i klubben med fire mål i fire kampe. Han nægter dog at tage hele æren selv, da det er en holdindsats. I samme omfang roser han Roberto Firmino for sit hårde arbejde.

– Mange folk snakker om mig og Salah, men styrken på dette hold er vores kollektiv, siger Sadio Mané til Bleacher Report.

– Man må heller ikke glemme, at der er en fyr oppe foran, der bliver kaldt Firmino og arbejder som et dyr for os og gør tingene nemmere.

– Spillerne bag os gør også et ekstraordinært stykke arbejde. Vi forsøger at udnytte det ved at spille det offensive fodbold, lyder det fra Sadio Mané.

Sadio Mané, Roberto Firmino og resten af Liverpool-holdet er startet forrygende denne sæson, hvor holdet har vundet fire ud af fire Premier League kampe.

Læs også: Den kinesiske liga er med i FIFA 19: Så ringe er Oscar og Hulk

Læs også: Officielt: Her er de ti bedste spillere fra den kinesiske liga i FIFA 19

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top