The perfect guide to the casino

Kæmpe sex-skandale fra Sverige


En unavngiven svensk fodboldspiller har angiveligt sendt videoer med seksuel karakter til en kvinde, der har meldt det til politiet.

En stor sexskandale ruller i Sverige i disse timer.

SVT Sport skriver, at svensk fodboldspiller med svenske landskampe på CV’et er blevet politianmeldt for at have sendt sexvideoer.

Læs også: Den kinesiske liga er med i FIFA 19: Så ringe er Oscar og Hulk

Den svenske landsholdsspiller, hvis identitet ikke er offentliggjort, har angiveligt sendt billeder og videoer via sociale medier til kvinden over en længere periode, men det tog fart.

Mediet beretter, at det gik fra uskyldige selfies og billeder fra den svenske landsholdslejr til decideret seksuelle billeder.

– Jeg blev chokeret og krænket, siger hun ifølge SVT Sport.

Læs også: Officielt: Her er de ti bedste spillere fra den kinesiske liga i FIFA 19

Den svenske fodboldspiller har også forholdt sig til sagen, og han nægter alle anklager.

– Det er ikke mig, der har sendt det. Det er fra en falsk konto. Det er ingen bortforklaring. Jeg er rasende og synes, det er synd for alle piger og kvinder, som oplever sådan noget.

SVT Sport, der har rullet historien ud i den svenske presse, har altså været i kontakt med fodboldspilleren, hvis identitet de godt kender. De har dog valgt ikke at offentliggøre den.

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top