The perfect guide to the casino

Liverpool-legende til Manchester United-spiller: Skift til Everton


Marcus Rashford er et kæmpestort talent, og derfor opfordrer Jamie Carragher ham til, at skifte væk i jagten på mere spilletid.

Marcus Rashford har under denne landsholdspause gjort det godt for England, og har således scoret to mål. Hjemme i Manchester United ser det dog langt fra lige så positivt ud, da Rashford ofte varmer bænken.

Det er netop på grund af tiden på bænken, at Liverpool-legenden Jamie Carragher opfordrer den 20-årige englænder til, at forlade United og i stedet skifte til en klub som Everton, da han nemmere kan få indfriet sit potentiale der.

– Jeg kan ikke se Marcus Rashford blive valgt i stedet for Lukaku, så længe han er der. Lukaku var i Chelsea, men var nødt til at skifte og tog til Everton. Der blev han topscorer og fik så sit skifte til Manchester United, siger Carragher til Sky Sports.

– Everton er en klub, hvor en spiller som Rasfhord vil spille hver weekend.

– Sidste sæson spillede Rashford en skidt kamp mod Brighton, og det fik Mourinho til at kritisere ham og startede med Lukaku i den efterfølgende kampe. Det er et problem, som Rashford altid vil have i Manchester United, lyder det fra Carragher.

Marcus Rashford har siden debuten mod FC Midtjylland i Europa League spillet 126 kampe for Manchester United, og har i disse kampe scoret 32 mål og lavet 17 assists.

Læs også: Køligt: Vred Balotelli kom ikke væk fra Nice – Vendte tilbage i vild kageform

Læs også: Juventus vil være de største i verden: Klar til at hente to verdensstjerner

Mest læste på footy.dk

1. BOMBE: Mesut Özil er færdig i Arsenal – laver chok-skifte til denne klub i januar
2. Efter taxa-vold: Nu har Bendtners svigerfar reageret med overraskende besked på Instagram
3. Express: Fabregas forlader Chelsea på en fri transfer
4. Medie: Messi har bedt FC Barcelonas ledelse om at hente denne spiller som Iniestas afløser
5. Tidligere Superliga-bomber: Brøndby ville have mig tilbage

OVERSIGT

Scroll to Top