The perfect guide to the casino

Hele Europa skriver om Bendtners udtalelse på gårsdagens pressemøde – alle undrer sig over den samme ting


I går kommenterede Nicklas Bendtner for første gang, at han i weekenden blev anmeldt og sigtet for vold mod en taxachauffør i København, men der er stadig én ting, som der er mange der undrer sig over.

Mens den voldelige episode fortsat efterforskes, vil Nicklas Bendtner ikke selv udtale sig om kontroversen, og på gårsdagens pressemøde i Trondheim læste han i stedet en undskyldning op til klubben og dens fans, hvori han blandt andet sagde følgende:

– Over for Rosenborgs fans beklager jeg, at dette er sket, og at jeg ikke undgik at havne i situationen, også selvom jeg forinden havde forsøgt at komme væk fra den […] Over for klubben beklager jeg af hele mit hjerte, at vi står her i dag. Rosenborg har været mere end en god klub for mig, sagde Nicklas Bendtner.

Læs også: Simon Kjær bliver SVINET til på Twitter: ‘Pinlig landsholdsanfører’

Rosenborg-angribrens beklagelse til både klub og fans gik timerne efter pressemødet viralt, og hans udtalelse er nu at finde på alt fra russiske og finske til engelske og italienske medier.

Der er dog én ting, de mange medier fortsat undrer sig over – den manglende undskyldning til taxachaufføren.

Således skriver italienske Corriere dello Sport “Bendtner undskylder til klubben og fansene. Men ikke til den slåede taxachauffør”, mens det franske nyhedsbureau AFP lægger vægt på, at Bendtner ikke undskyldte over for taxachaufføren. Det fremgår i en artikel, som sportsavisen L’Equipe har udgivet.

Bendtners manglende undskyldning til taxachauførren hænger dog formentlig sammen med, at der er to forskellige synspunkter i sagen. Tidligere på ugen postede Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, et opslag på Instagram hvori hun hævdede, at det var Taxachaufføren der var den aggresive part, og at den danske angriber blot handlede i selvforsvar. Den historie kan du læse mere om her.

Læs også: Viktor Fischer slagtes på Twitter – Se det iskolde tweet her

Læs også: Atletico Madrid-chok: Diego Simeone bekræfter, at han skifter til storklub i fremtiden

Læs også: Dét lavede Nicklas Bendtner kort før han brækkede kæben på taxa-chauffør

OVERSIGT

Scroll to Top