The perfect guide to the casino

Real Madrid-stjerne med chokerende afsløring: De ville slå mine børn ihjel


På trods af et vundet Champions League-trofæ, så var det langt fra kun rosende ord, som Sergio Ramos fik med på vejen efter Champions League-finalen.

Tilbage i Champions League-finalen i maj-måned blev Real Madrids Sergio Ramos en meget upopulær mand, som følge af en situation, hvor han endte med at skade Liverpool-stjernen, Mohamed Salah.

Læs også: Simon Kjær bliver SVINET til på Twitter: ‘Pinlig landsholdsanfører’

Det fik efterfølgende flere fans verden over til at reagere i vrede, og efter lørdagens Nations League-kamp mellem England og Spanien fortalte verdensstjernen på chokerende vis, at hans familie havde modtaget dødstrusler, som følge af hele Salah-sagen.

– Jeg ville gerne have fået en anden form for modtagelse, for folk husker kun denne ene aktion i finalen, og ingen husker dødstruslerne, som min familie og mine børn fik, sagde han og bekræftede for første gang offentligt, hvad mediet COPE allerede i begyndelsen af juni kunne fortælle: At han og familien havde modtaget dødstrusler, så de måtte skifte telefonnumre og i øvrigt anmelde det til politiet.

– Det er et meget ømtåleligt emne, som nogle mennesker måske tager som en vittighed, og derfor pifter de på stadions som det her. Min samvittighed er dog ren. Jeg har allerede forklaret, hvad der skete, og jeg behøver ikke komme med yderligere forklaringer, sagde han.

Læs også: Viktor Fischer slagtes på Twitter – Se det iskolde tweet her

Læs også: Atletico Madrid-chok: Diego Simeone bekræfter, at han skifter til storklub i fremtiden

Læs også: Dét lavede Nicklas Bendtner kort før han brækkede kæben på taxa-chauffør

OVERSIGT

Scroll to Top