The perfect guide to the casino

Arsenal-stjerne er for vild: Har sørget for fodboldtræning i flygtningelejr


Per Mertesacker er lidt af en verdensmand.

Per Mertesacker stoppede denne sommer sin aktive karriere i Arsenal, men den tyske verdensmester er dog forsat at finde i klubben som manager for Arsenals akademi.

Det er dog ikke det eneste, den tidligere forsvarsspiller laver. Han har nemlig sammen med den Arsenal og Red Barnet igangsat et træningsprogram i Za’atari-flygtningelejren i Jordan – en flygtningelejr, som han også selv har besøgt.

Læs også: Simon Kjær bliver SVINET til på Twitter: ‘Pinlig landsholdsanfører’

Det fortæller han i et interview med Sky Sports:

– Det var et privilegie at besøge. De unge mennesker, jeg mødte, har fokus på, hvad der sker lige nu, og dette projekt giver dem mod til at arbejde med de udfordringer, som de møder hver dag, siger Mertesacker, mens han samtidig understreger, at det også giver dem færdigheder til at få en bedre fremtid.

Mertesacker forklarer også, at børnene skal bruge træningsmodulerne til at blive bedre til at tage beslutninger, få bedre selvværd og klare konflikter.

– Børn, der bor i Za’atari har oplevet noget, som ingen børn nogensinde må opleve. Dette innovative program hjælper os med at nå nogle af de mest sårbare børn i lejren. Særligt dem der risikrerer børnearbejde og tidlige ægteskaber, slutter tyskeren.

Per Mertesacker er i dag 33 år.

Læs også: Viktor Fischer slagtes på Twitter – Se det iskolde tweet her

Læs også: Atletico Madrid-chok: Diego Simeone bekræfter, at han skifter til storklub i fremtiden

Læs også: Dét lavede Nicklas Bendtner kort før han brækkede kæben på taxa-chauffør

OVERSIGT

Scroll to Top