The perfect guide to the casino

Philine Roepstorff anklagede tidligere i dag taxachufføren for at være den voldelige part: Nu risikerer video-overvågning at fælde Bendtner


Der er stor uenighed mellem Philine Roepstorff og det taxaselskab, der var involveret i den voldelige episode, hvor Nicklas Bendtner endte med at blive sigtet for vold.

Nicklas Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, delte tidligere i dag sin version af, hvad der skete natten til søndag, hvor den danske angriber endte med at blive sigtet for vold.

Du kan læse her Philine Roepstorffs version af sagen her.

Læs også: Simon Kjær bliver SVINET til på Twitter: ‘Pinlig landsholdsanfører’

Ifølge Philine, så var det taxichaufføren der havde en voldelig adfærd, men den opfattelse deler taxaselskabet Dantaxi altså.

Rasmus Krochin, der er kommunikationschef hos Dantaxi, forklarer til Ekstra Bladet, at der eksisterer en overvågningsvideo fra taxaen, som angiveligt viser et andet forløb end det, Philine Roepstorff beskriver.

– Vognmanden har overgivet alt materiale til politiet – heriblandt videomateriale fra taxaen. Det, jeg har fået oplyst, er, at det materiale ikke stemmer overens med det forløb, hun beskriver, forklarer Rasmus Krochin.

Læs også: Viktor Fischer slagtes på Twitter – Se det iskolde tweet her

Læs også: Atletico Madrid-chok: Diego Simeone bekræfter, at han skifter til storklub i fremtiden

Læs også: Dét lavede Nicklas Bendtner kort før han brækkede kæben på taxa-chauffør

OVERSIGT

Scroll to Top