The perfect guide to the casino

Griezmann afslører: Det er hårdt at sige nej til en klub som Barcelona


Antoine Griezmann afviste denne sommer FC Barcelona, men det var ikke en nem beslutning afslører han.

Atletico Madrid har en stor stjerne i form af Antoine Griezmann, men han var hele sommeren rygtet til FC Barcelona. Han endte med, at afvise storklubben og har istedet forlænget kontrakten med Madrid-klubben.

Nu afslører han så hvorfor, at han netop gjorde dette, og altså ikke skiftede til storklubben.

– Det er lige som når du får kærlighed hjemmefra. Så har man heller ikke lyst til at skulle andre steder hen. I klubben har de gjort alt for at få mig til at have det godt, inkluderet at forsøge at hente vigtige spillere og skabe et godt hold.

– Jeg føler mig som basen eller den vigtigste brik i puslespillet. Det var det, der fik mig til at blive. Det er hårdt at sige nej til en klub som Barcelona, men jeg har det virkelig godt her. Det er mit hjem, og jeg vil skabe noget stort, siger han til L’Equipe.

27-årige Antoine Griezmann har kontrakt med Atletico Madrid frem til 2023, og har siden ankomsten i 2014 spillet 213 kampe for klubben, og har i disse scoret 113 mål og lavet 41 assists.

Læs også: Medie smider bombe: Cristiano Ronaldo laver chok-skifte til denne klub i år 2020

Læs også: Så bliver det ikke mere Serie-agtigt: Dette lavede de danske landsholdsspillere i omklædningsrummet efter kampen mod Slovakiet

Læs også: Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

OVERSIGT

Scroll to Top