The perfect guide to the casino

Michelsen lovpriser hjemvendte Baskhim efter storsejr: Han smed den op i hjørnet og lavede to assists

OB nedlagde AB i Sydbank Pokalen på Gladsaxe Stadion, hvor striberne hev en solid 0-4 med hjem til Fyn på mål af bl.a. hjemvendte Bashkim Kadrii og Nicklas Helenius.

Jakob Michelsens tropper spillede sig stensikkert videre i Sydbank Pokalen i 0-4 sejren over AB, hvor OB-træneren glædede sig over den stærke holdpræstation.
-Vi leverede en voksen og koncentreret indsats og viste god mentalitet. Det er ikke en selvfølge, at man får vist den niveauforskel, der bør være, men det formåede spillerne virkelig at gøre i dag. Også selvom AB kæmpede godt og leverede god modstand, sagde Jakob Michelsen efter kampen til klubbens hjemmeside.

Hjemvendte og debuterende, Bashkim Kadrii, scorede selv kampens første mål og lagde op til de to efterfølgende scoringer, hvilket glædede Jakob Michelsen.
-Udover en stor chance til dem i første kvarter efter et hjørne, så var vi i fuld kontrol fra start til slut og lavede nogle flotte mål, som satte det på plads tidligt i kampen. Bashkim stemplede ind og smed den op i hjørnet og lavede to assists. Efter 4-0 gik gassen lidt af ballonen, men vi kan kun være glade for vores tredje kamp i træk, hvor vi spillede til nul, og for den fjerde på stribe uden nederlag, lød det fra cheftræneren.

Bashkim Kadrii var ikke alene om at debutere og der var da også plads til roser til de andre debutanter fra OB-træneren.
-Oliver Christensen har en fin redning i starten og er generelt sikker i sine indgreb. Men det overrasker mig ikke, for han er en god målmand, og jeg under ham virkelig at holdet er med til at give ham et clean sheet. Frøkjær kommer ind og får snuset til det og viser sig fint frem som endnu en af vores egne unge, og så får Kamil Vacek givet prøver på sin teknik og sit overblik, men han er stadig langt fra sin topform, og derfor var det vigtigt for ham at få 90 minutter, sagde Jakob Michelsen til klubbens hjemmeside efter kampen.

OB skal op imod Esbjerg i deres næste Alka Superliga-opgør.

OVERSIGT

Scroll to Top