The perfect guide to the casino

Røde Stjernes sportsdirektør: Shaqiri bør blive hjemme da han kommer under et psykologisk pres her


Xherdan Shaqiri bør nok ikke tage på ferie i Serbien lige foreløbig, ligesom han opfordres til ikke at rejse med Liverpool-holdet dertil i Champions League.

Den serbiske klub Røde Stjerne, er kommet i samme Champions League-gruppe som Liverpool, og opgøret i Serbien bliver nok ikke en sjov fornøjelse for Xherdan Shaqiri.

Således er der store spændingerne mellem Albanien og Serbien, og det blev ikke bedre, da Shaqiri scorede til 2-1 for Schweiz mod Serbien under VM i Rusland. Han fejrede således sine albanske rødder ved, at lave den to-hovedet ørn, som kendes fra det albanske flag.

Røde Stjernes sportsdirektør, Zvezdan Terzic, anbefaler også Liverpool-spilleren at blive hjemme når de to klubber mødes i gruppespillet.

– Jeg tror, at Shaqiri kommer under et ekstraordinært, psykologisk pres. Han ved, hvor han tager hen. Jeg ved, at vores klub er et symbol på Serbien i modstæning til Partizan Beograd, som i højere grad repræsenterer Jugoslavien, indleder Terzic over for Kurir og fortsætter:

– Jeg ved ikke, om han er villig til at spille på Marakana (øgenavnet til Røde Stjernes stadion, Rajko Mitic Stadium red.) under disse forhold, så jeg tvivler på, at han kommer. Hvis han kommer, bliver han mindre end et valmuefrø.

Han understreger dog også, at man som klub vil sørge for sikkerheden, og at Shaqiri kan spille fodbold uden problemer.

– Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at Shaqiri føler, at han kan spille fodbold. Det er vores pligt at beskytte ham. Lad os være gode værter.

Kampen mellem Røde Stjerne og Liverpool bliver spillet i Beograd den 6. november.

Læs også: HAHA! Danskers iskolde ‘hilsen’ til Marek Hamsik går viralt – Se det her

Læs også: Genialt: Det lavede de danske landsholdsspillere efter kampen

Læs også: Danmark tabte i går 3-0 med alternativt landshold – nu er der gode nyheder

Læs også: Helt forrygende: Derfor håber tidligere AaB’er, at Danmark stiller med det oprindelige landshold mod Wales

OVERSIGT

Scroll to Top