The perfect guide to the casino

Danske stjerner skulle have spillet aftenens landskamp mod Slovakiet: Nu opholder de sig i stedet her


Nicolai Boilesen og Viktor Fischer skulle begge have spillet landskamp her til aften, men nu træner de i stedet med i FCK.

Nicolai Boilesen og Viktor Fischer var begge i den trup, der skulle have spillet aftenens landskamp mod Slovakiet, men på grund af konflikten med DBU er det rigtige landshold blevet hjemme, og i stedet er spillere fra 2. division og ned til Serie 1 altså rejst afsted for at spille kampen.

De to FCK-stjerner bruger derfor i stedet deres tid på at træne med i deres klub.

Læs også: Hvad laver han dog? Karius dummer sig i Besiktas-debut

Ekstra Bladet fangede onsdag formiddag både Boilesen og Fischer på FC Københavns træningsanlæg, hvor de trænede sammen med resten af Ståle Solbakkens trup, og her havde Boilesen følgende at sige:

– Jeg tænker det, som vi har udtalt hele tiden. At vi selvfølgelig rigtig gerne har villet spille de her kampe. Men DBU har ikke været interesseret i at tale med os, siger Boilesen til Ekstra Bladet.

– Og så er der jo ikke meget mere at gøre på nuværende tidspunkt. Og jeg står i en situation, hvor jeg selvfølgelig skal tilbage til min arbejdsgiver. Jeg kan jo ikke bare rende rundt derhjemme og ikke lave noget, siger Boilesen.

Læs også: Er det en joke? Her er det danske landshold til kampene mod Slovakiet og Wales

Læs også: Vild afsløring: Derfor sagde Troels Bech op i Brøndby

OVERSIGT

Scroll to Top