The perfect guide to the casino

Christian Eriksen leverer KÆMPE sviner: ‘Ubehageligt at høre på’


Den danske landsholdsstjerne er langt fra tilfreds med DBU.

Den evige konflikt mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og spillerne på det danske herrelandshold går fortsat sin gang, og nu har Christian Eriksen taget bladet for munden i et interview med Ekstra Bladet, hvor han langer kraftigt ud efter DBU, der antyder, at spillerne kun tænker på sig selv og deres pengepung:

– DBU fortæller gerne i medierne, at nu skal vi også se på sammenhold, fællesskab og solidaritet – som om vi er helt ligeglade med helheden. Er det ikke det, vi gør, når vi altid med stort humør stiller til eksempelvis DBU’s arrangementer med børn. Som når jeg er hjemme i min barndomsklub og spille fodbold med børnene.

Læs også: HAHA! Superliga-stjerne med genialt tweet under Brøndby-FCM – Se det her

– Det er ikke rimeligt eller fair at beskylde os for ikke at tænke på andre end os selv. Det er i virkeligheden rigtig ubehageligt at høre på.

Samtidig blev Christian Eriksen også noget forundret, da han lørdag modtog en mail fra DBU, om at forhandlingerne om en ny landsholdsaftale var blevet indstillet.

– DBU prøver at få det til at se ud som om, at det er os spillere, der ikke vil spille, men det er jo DBU, der ikke vil forhandle færdig og lave en aftale, som vi kan spille med.

– Og så melder DBU, at vi i øvrigt alle sammen er fyret fra landsholdet, hvis vi ikke bare makker ret og spiller uden en aftale. Vi ville få betaling, ja, men vi er nødt til at have ordnede forhold med en kollektiv aftale, som det danske landshold har haft det siden engang i 1990’erne, slutter Eriksen.

Læs også: Kunne score hattrick: Dette gjorde Lionel Messi, da han skulle skyde straffespark

Læs også: Rafael van der Vaart roser FCK-stjerne: Jeg har lært ham at spille fodbold

OVERSIGT

Scroll to Top