The perfect guide to the casino

Slagen OB-angriber i måltørke: Jeg har ikke været skarp nok

OB og FC Nordsjælland spillede 0-0 i dagens målløse opgør, hvor specielt Anders K Jacobsen havde flere store chancer, der blev brændt.

OB og FC Nordsjælland delte i den uafgjorte 0-0 kamp, hvor Anders K. Jacobsen havde flere muligheder for at bringe sit hold i front, men det lykkedes ikke for fynboen i dagens kamp.
– Vi spiller en stærk og stram kamp. Vi skaber både chancer og gode muligheder gennem det meste af kampen, så vi er klart skuffede, og vi mangler at score, og det er det altoverskyggende. Jeg mangler at få prikket hul på bylden, for jeg føler ikke, jeg er blevet en dårligere afslutter end i sidste sæson, men det er klart, at for en angriber er kvaliteten i afslutninger ikke god nok. Jeg bliver målt på scoringer, og der har jeg ikke været skarp nok.

OB-angriberen har været i situationen før og skal bare klø på.
– Det er jo ikke første gang hverken for mig eller andre angribere, at man kommer frem til chancerne, men ikke formår at formidle dem. Så det handler om at arbejde videre. Jeg kommer til mulighederne, det skal jeg blive ved med, og så vender det også for mig, det er jeg helt sikker på, sagde Anders K Jacobsen.

Anders K Jacobsen har endnu ikke scoret i denne sæson.

OVERSIGT

Scroll to Top