Referat: OB formåede ikke at få hul på bylden i deler med FC Nordsjælland trods store chancer

OB og FC Nordsjælland formåede ikke at komme på måltavlen i dagens opgør, der ellers bød på flere store chancer, men det var målmændendes kamp i 0-0 opgøret.

Søndagens første Superliga-opgør bød på kampen mellem OB og FC Nordsjælland. Begge hold forsøgte at sætte sig på spillet, som dermed bølgede frem og tilbage på underholdende vis dog uden for alvor at blive farlige.

Kampens første store chance faldt til OB kort inde i kampen. Efter en god bold dybt til Anders K Jacobsen, fra Julius Eskesen, fandt angriberen en helt fri Troels Kløve inde i feltet, der satte sin direkte modstander, men hans skud blev blokeret til hjørnespark i en ellers god scoringsmulighed.

Midtvejs i 1. halvleg burde OB have bragt sig i front. Janus Drachmann sendte en lang bold i dybden, som Anders K Jacobsen løb op, hvorefter han var helt alene med Nicolai Larsen ved det lille målfelt, men angriberen haglede bolden langt over mål til stor ærgelse for fynboerne.

FC Nordsjælland kom så småt bedre med i kampen og efter en god halv times spil var Abdul Mumin yderst tæt på at heade gæsterne i front efter et hjørnespark, men en fremragende redning af Sten Grytebust holdt bolden ude af nettet.

FC Nordsjælland kom klart bedst ud efter pausen, hvor de satte sig på spillet og efter få minutter skabte en kæmpe chance, som Mads Mini Pedersen dog kanonerede i sidenettet.

Ti minutter inde i 2. halveg vågnede fynboerne op igen. Efter godt spil på kanten af gæsternes felt fik Nicklas Helenius trykket af, men hans forsøg gik snert forbi.

Efter en times spil havde Anders K Jacobsen endnu en kæmpe chance. Et skud fra Nicklas Helenius blev blokeret, hvorefter bolden landede for fødderne af Anders K Jacobsen inde i feltet, men hans halvflugter blev akkurat reddet af Nicolai Larsen, der gav et hjørnespark.

Frem mod slutningen pressede OB mere på for at få den forløsende scoring, mens FC Nordsjælland spillede mere direkte i omstillingerne. Vi fik aldrig den forløsende scoring i dagens kamp og dermed endte kampen 0-0.