Pause: Alt lige på trods af kæmpechancer i underholdene opgør i Odense

Peter Munch Larsen har netop fløjtet af efter 45 hæsblæsende minutter, hvor stillingen er 0-0 i Odense.

Begge hold skulle lige se hinanden an i kampens begyndelse, hvor det mest gik op i at varme kuglen i egne rækker.

OB lod til at have nemmere ved at finde rummene og fik spillet sig frem til et par gode muligheder ved bl.a. Troels Kløve og Nicklas Helenius, der dog hver gang manglede den sidste skarphed.

Midtvejs i 1. halvleg burde OB have bragt sig i front. Janus Drachmann sendte en lang bold i dybden, som Anders K Jacobsen løb op, hvorefter han var helt alene med Nicolai Larsen ved det lille målfelt, men angriberen haglede bolden langt over mål til stor ærgelse for fynboerne.

FC Nordsjælland havde også muligheden for at komme i front frem mod pausen, hvor Abdul Mumin efter et hjørnespark var tæt på at heade sit hold i front, men hovedstødet blev afværget af Sten Grytebust.

Stillingen er dermed 0-0 ved pausen.