The perfect guide to the casino

Hjulmand ærgede sig efter endnu en uafgjort: Vi skal hjem og træne

FC Nordsjælland formåede ikke at komme på tavlen i dagens opgør og måtte tage hjem med et enkelt point i bagagen, hvilket ærgede Kasper Hjulmand.

Kasper Hjulmand måtte se skuffet til efter endnu en uafgjort kamp, der ikke giver det helt store i tabellen, hvilket også skuffede Hjulmand, da Footy.dk fangede ham efter kampen.
– Jeg har det meget svært med de her uafgjorte kampe, der desværre ikke rykker ved så meget i tabellen for vores vedkommende. Men vi må også erkende, at som kampen skred frem var det meget godt med et point. I de sidste ti minutter blev vi nødt til være lidt mere kompakte og stå længere tilbage, og på den måde skal vi nok være tilfredse med pointet, sagde Nordsjælland-træneren.

Superligaen og FC Nordsjælland står nu overfor en landskampspause og det mener Hjulmand er en god ting.
– Landskampspausen kommer til at være god for os. Vi skal hjem og træne på relationerne i spillet, så vi kan få mere flow i vores eget spil. Jeg er sikker på, at vi nok skal blive bedre som sæsonen skrider frem og så kan vi igen angribe ligaen på vores egen måde, sagde Sagde Kasper Hjulmand efter kampen.

FC Nordsjælland har nu ni point efter de første otte kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top