The perfect guide to the casino

Stortalent har været rygtet til FC Barcelona hele sommeren men nu afviser han dem


Frenkie de Jong afviser FC Barcelona da han hellere vil spille for Ajax i denne sæson.

Ajax sikrede sig tirsdag aften adgang til det eftertragtede gruppespil i Champions League, og det nyder klubben godt af. Udover en stor økonomisk gevinst, sĂ¥ er det ogsĂ¥ turneringen, som alle spillere vil spille i.

Det er mĂ¥ske ogsĂ¥ dette som har fĂ¥et Ajax-stortalentet Frenkie de Jong til, at afvise selveste FC Barcelona. Han har ellers hele sommeren igennem været rygtet til den spanske storklub, men et skifte kommer altsĂ¥ ikke pĂ¥ tale denne sommer.

– MĂ¥ske pĂ¥ et tidspunkt ude i fremtiden, men ikke i denne sæson. Jeg bliver i Ajax, og jeg tror, det bliver et sjovt Ă¥r, siger Frenkie de Jong ifølge Voetbal International til tv-kanalen NOS.

Den 21-Ă¥rige hollandske midtbanemand fik sit helt store gennembrud i Ajax Amsterdam i sidste sæson, hvor han dannede en forrygende midtbaneduo sammen med danske Lasse Schöne. Hans spidskompetencer er sit overblik og præcise afleveringer, hvilket den hollandske offensiv nyder godt af.

I denne sæson har han indtil videre spillet samtlige kampe for Ajax, og alt i alt stĂ¥r han noteret for 46 førsteholdskampe i den hollandske storklub.

Læs ogsĂ¥: Kæmpe transferbombe: Yaya Toure pĂ¥ plads i London-klub

Læs ogsĂ¥: Tidligere Superliga-stjerne tæt pĂ¥ at gennemtvinge vildt skifte: PĂ¥ vej til Paris SG

Læs ogsĂ¥: StĂ¥le Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs ogsĂ¥: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top