The perfect guide to the casino

Ondt blod mellem Brøndby og FC Midtjylland: Troels Bech er rasende over midtjydernes opførsel


Hele transfersagaen omkring Simon Tibbling skaber stor splid mellem de to mesterskabskandidater, Brøndby IF og FC Midtjylland..

Svenske Simon Tibbling er det helt store samtaleemne forud søndagens brag mellem Brøndby IF og FC Midtjylland.

Det er han fordi FC Midtjylland forleden sendte et bud afsted på 7,5 millioner kroner, og det bud var så lavt, at både Brøndbys fans og ledelse gjorde grin med dem, og kalde buddet for “useriøst”.

Efterfølgende gik Sportsdirektøren i FC Midtjylland, Sven Graversen, ud til pressen, hvor han ikke kunne bekræfte et eventuelt bud, men han fik alligevel sindet i kog hos Brøndby med sin udtalelse:

– Jeg vil ikke kommentere, om vi har afgivet et bud eller ej. Men vi ser en virkelig god spiller, der ikke får nok spilletid i Brøndby. Det ville han få i FC Midtjylland, sagde Graversen til BT.

Netop den udtalelse har fået Troels Bech, sportsdirektør i Brøndby IF, op i det røde felt, da midtjyderne ifølge ham bryder en vigtig aftale. Således melder førnævnte medie, at Bech melder om “et brud på den gentleman-aftale, der hersker Superliga-klubberne imellem”.

Alle danske klubber er nemlig underlagt denne “brancheaftale”, som er en række regler, og her har midtjyderne så brudt den paragraf om miskredit og kollegialitet.

Troels Bech forklarede samtidig, at Brøndby uanset prisen ikke sælger Tibbling til FC Midtjylland.

Læs også: Kæmpe transferbombe: Yaya Toure på plads i London-klub

Læs også: Tidligere Superliga-stjerne tæt på at gennemtvinge vildt skifte: På vej til Paris SG

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top