The perfect guide to the casino

Ekspert med chok-udtalelse: Nicklas Bendtner er færdig på landsholdet


Nicklas Bendtner kan meget vel have spillet sin sidste landskamp for Danmark. Sådan lyder meldingen fra den mangeårige fodboldkommentator på TV2, Flemming Toft.

I sidste uge udtog Åge Hareide den første landsholdstrup efter VM-slutrunden, og her var der ikke blevet plads til Nicklas Bendtner, der heller ikke var udtaget til den trup, der drog til VM-slutrunden i Rusland tilbage i juni.

Læs også: Det bliver ikke grovere! Brøndby-fans sviner deres egen spiller til

Ifølge TV 2 Sports fodboldekspert, Flemming Toft, er det et tydeligt tegn fra Åge Hareide, at han ikke har planer om at benytte sig af Rosenborg-angriberen.

– Det kan meget vel tænkes, at hans tid på landsholdet er forbi. Det virker, som om Hareide fortsætter med at spille de unge og VM-velkendte ind i landsholdstruppen. Og jeg synes, at udmeldingen var klar, da landstræneren krævede en Bendtner i international topform, før et comeback kunne komme på tale, siger han til TV 2.

Man skal dog ikke altid tage Flemming Tofts ord for gode vare. Sidste gang han afskrev Nicklas Bendtner vendte han tilbage på landsholdet, men nu må tiden vise, om han denne gang får ret i sin påstand.

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top