Chok: Liverpool kan risikere at skulle undvære stjernerne mod Tottenham


Det ser ud til, at blive en kamp mod tiden for at fĂĄ Alisson, Fabinho og Roberto Firmino i spil til kampen mod Tottenham.

Den 15. september står Tottenham klar på Wembley når Liverpool kommer på besøg, og allerede nu kan gæsterne være svækket.

Det kan de være grundet den kommende landsholdspause, hvor Jürgen Klopp må sende sine tre brasilianere; Alisson, Fabinho og Roberto Firmino afsted.

Problemet opstår da Brasilien spiller deres sidste venskabskamp mod El Salvador den 12. september, og derfor kan de tre stjerner først vende tilbage til træningsanlægget Melwood efter torsdagens træningspas (kampen mod Tottenham er om lørdagen). Med den lange flyvetur i tankerne og en landskamp tre dage forinden, så bliver stjernerne måske ikke klar til Premier League-kampen.

Altså er det op til Jürgen Klopp om han fravælger trioen til kampen, da Liverpool har så bred en trup, at der er kompetente afløsere klar.

Hos lokalavisen Liverpool Echo, sĂĄ forventer man, at Alisson starter inde, men de er slet ikke lige sĂĄ sikre pĂĄ Fabinho og Roberto Firmino.

Læs også: Kæmpe transferbombe: Yaya Toure på plads i London-klub

Læs også: Tidligere Superliga-stjerne tæt på at gennemtvinge vildt skifte: På vej til Paris SG

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top