The perfect guide to the casino

Afsløring: Derfor har Dani Alves skiftet sit trøjenummer


Dani Alves har skiftet trøjenummer endnu engang, men her forklarer han hvorfor.

Da PSG hentede den brasilianske højreback i Juventus sidste sommer gav de ham trøjenummer 32, men det nummer skal han altså ikke bære i denne sæson. Dani Alves har nemlig valgt et ny trøjenummer forud 2018/19-sæsonen.

Han har nemlig skiftet til nummer 13, da han gerne vil ære Zagallo.

Den legendariske brasilianske træner så nemlig nummer 13 som sit eget lykkenummer, og efter sin flotte trænerkarriere er det nummer blevet et varetegn når man taler Zagallo.

Derfor har Dani Alves valgt, at skifte fra nummer 32 til 13, og på sin egen Instagram giver han også en rørende forklaring.

– For mig som i alle sammen godt ved, så er de vigtigste historier skrevet af forfatterne, da siderne ikke er det vigtigste, men derimod hvad der bliver skrevet på dem, skriver den 35-årige på Instagram.

– Jeg har altid lyst til at skifte trøjenummer for at ære folk, der på en eller anden måde inspirerer mig, folk, der giver mening i mit liv. Denne gang går æren til vores idol og uforglemmelige gamle ulv Zagallo.

– En person der gjorde hvad han gjorde for vores fodbold, fortjener et folk der ved, hvor svært det er at være succesfuld i det vi gør, og et folk der jubler over andre mennesker, har altid min respekt og beundring.

Se billedet fra Dani Alves’ Instagram herunder.

Det er ikke første gang, at Dani Alves skifter trøjenummer, da han igennem sin 8-årige periode hos FC Barcelona fra 2008 – 2016 optrådte i trøjenummer 6, 20 og 22.

Læs også: Kæmpe transferbombe: Yaya Toure på plads i London-klub

Læs også: Tidligere Superliga-stjerne tæt på at gennemtvinge vildt skifte: På vej til Paris SG

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top