The perfect guide to the casino

Max Meyer afslører: Derfor valgte jeg at skifte til Crystal Palace


Max Meyer har længe været et kæmpe talent i Bundesligaen, men nu er han skiftet til Crystal Palace i Premier League.

Max Meyer har de sidste mange år været beskrevet som et kæmpe talent. Derfor var det også noget overraskende, at Crystal Palace blev klubben der hentede ham denne sommer, da hans kontrakt med Schalke 04 var udløbet efter 9 år i klubben.

Den 22-årige tysker, der ellers både var rygtet til Arsenal og Liverpool, afslører nu hvorfor det netop blev Crystal Palace, som fik hans underskrift.

– Jeg hørte først om interessen sidst i juli, så det var kun et par uger senere, at jeg skrev under. Forskellen fra Palace og andre interesserede klubber var, at Dougie Freedman og Iain Moody kom til Tyskland for at besøge mig, og derefter kom jeg til London og mødte manageren, sagde Meyer ifølge London Evening Standard.

– Jeg vidste i forvejen, at det er en fantastisk klub og by, men jeg fik en følelse af, at Crystal Palace virkelig ønskede at få aftalen med mig i hus.

Max Meyer er ikke startet inde endnu for Crystal Palace i Premier League.

Angiveligt blev han tilbudt til Arsenal og Liverpool denne sommer, men ifølge rygterne så afviste begge klubber ham, da hans lønkrav var urimelige.

Læs også: Vanvittige scener: Sådan så det ud, da Loris Karius landede i Tyrkiet

Læs også: Få dage før lukketid: Real Madrid nærmer sig kæmpe-handel

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top