The perfect guide to the casino

CHOK: Tottenham-stjerne er blevet anholdt for spirituskørsel


Hugo Lloris er blevet anholdt for spirituskørsel natten til fredag.

Den helt store nyhed i de store engelske medier denne fredag er, at Tottenham-stjernen Hugo Lloris er blevet anholdt for spirituskørsel. Det er især BBC og Daily Mail der kører historien.

Førstevalget mellem stængerne hos Tottenham blev således stoppet af politiet i det centrale London omkring klokken 2.30 natten til fredag af en rutinekontrol.

Her skulle den franske verdensmester have fejlet alkometer-testen, og efterfølgende tilbragte han angiveligt 7 timer i forvaring på Charing Cross-politistationen. Han blev til sidst løsladt mod kaution.

Historien er blevet bekræftet af det engelske politi.

– En mand er blevet anholdt efter et rutinestop i Gloucester Place, W1. Hugo Lloris, 31, er blevet anholdt for at køre spirituskørsel fredag den 24. august. Han skal vende tilbage til Westminster Magistrates’ ret tirsdag den 11. september, siger The Metropolitan Police til The Independent.

31-årige Hugo Lloris har været i Tottenham siden 2012, og har siden spillet 256 kampe for London-klubben. Han har været en fast del af det franske landshold siden 2008, og her har landsholdsanføreren spillet 104 kampe.

Manchester United tager på mandag hjemme imod Tottenham, og nu er det altså usikkert om Hugo Lloris starter inde grundet denne sag.

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

Læs også: Det bliver ikke grovere! Brøndby-fans sviner deres egen spiller til

Læs også: Ronaldo er iskold: Her giver han kæmpe sviner til sine nye holdkammerater i Juventus

OVERSIGT

Scroll to Top