The perfect guide to the casino

Nice bekræfter: Vi ville gerne sælge Balotelli men det sker ikke alligevel


Mario Balotelli bliver noget overraskende i Nice, og her skal han altså spille sæsonen ud.

Mario Balotelli har hele sommeren været på vej væk fra Nice, men nu ser det altså ud til, at den italienske angriber bliver i sydfrankrig sæsonen ud.

Præsidenten for Nice, Jean-Pierre Rivere, fortæller ellers, at de havde accepteret Balotellis ønske om et skifte, men at ingen klubber gav et tilfredsstillende bud.

– Det er meget simpelt. Mario ville spille i Europa i denne sæson, og han var klar til at smutte. I to og en halv måneder blev der spurgt efter ham fra forskellige klubber – herunder Marseille, siger Jean-Pierre Rivere ifølge football-espana.net til L’Equipe.

Læs også: Viktor Fischer skulle have sparket straffesparket mod AGF: Rasende Ståle Solbakken forklarer, hvorfor angriberen ikke gad

– Vi havde en gentleman-aftale med Balotelli og hans rådgivere, og den gik ud på, at vi ville sælge for en pris på mellem 30 og 37 millioner kroner.

– Marseilles bud lød på mellem nul og 19 millioner kroner, men aldrig mere end det, siger Rivere.

Han forklarer også, at Marseille først ville have Balotelli gratis, men så kunne Nice få lov til, at købe Remy Cabella for 37 millioner kroner.

Læs også: Twitter-grin: Zorniger ristes og sammenlignes med tidligere Brøndby-træner

Læs også: Transferbombe efter dramatisk Superliga-kamp i Aarhus: ‘Jeg håber at kunne fuldføre mit skifte til én af de to største ligaer i verden’

Læs også: Grove FCK-fans slagter deres stjerne: ‘Skrid væk fra vores hold’

Læs også: Kæmpe FCK-drama: Så ligeglad var Viktor Fischer, da Ståle Solbakken bad ham skyde straffespark mod AGF

OVERSIGT

Scroll to Top