The perfect guide to the casino

Ny Liverpool-spiller afslører: Jeg vil overtale Mbappe til at skifte til Liverpool


Der er smil og glade dage i Liverpool denne sommer, hvor klubben har forstærket sig gevaldigt med flere klassespillere.

Liverpool-fans joker I disse dage med, at Roberto Firmino har leget agent, og overtalt Alisson Becker til et Liverpool-skifte. De to var nemlig holdkammerater under VM for Brasilien, og Becker har da også afsløret, at Firmino længe har forsøgt at overbevise ham, ligesom at Firminos kone har snakket med Beckers kone omkring livet i Liverpool.

Da Alisson Becker havde underskrevet kontrakten med Liverpool, afslørede han også at Mohamed Salah har haft en finger med i spillet. De to tidligere Roma-holdkammerater har nemlig sendt flere beskeder til hinanden, og herfra har Salah også presset på for et skifte.

Det er disse historier som gør, at den nye Liverpool-spiller Fabinho har fundet den gode humor frem og joket med, at han vil overtale sin tidligere Monaco-holdkammerat Kylian Mbappe til et Liverpool-skifte.

– Han har allerede sagt at han er i PSG den næste sæson, men jeg vil langsomt prøve at overtale ham til at komme til Liverpool, siger en smilende Fabinho til Liverpools hjemmeside.

Om den 19-årige verdensstjerne nogensinde skifter til Anfield må være yderst tvivlsomt, men hvis han gør så får Fabinho nok en kæmpe lønforhøjelse.

OVERSIGT

Scroll to Top