The perfect guide to the casino

Kan du huske stortalentet Martin Ødegaard? Nu er han blevet udlejet til denne klub


Martin Ødegaard blev i 2015 udråbt til et af de største talenter i verden, men han har ikke kunne leve op til forventningerne endnu.

Martin Ødegaard skiftede i 2015 den norske klub Strømsgodset, med David Nielsen som cheftræner, ud med Real Madrid i en opsigtsvækkende handel. Det norske stortalent var dengang blot 15 år gammel, men her 4 år efter kan man roligt sige, at han aldrig har haft stor succes i det spanske.

Læs også: Viktor Fischer skulle have sparket straffesparket mod AGF: Rasende Ståle Solbakken forklarer, hvorfor angriberen ikke gad

Nu bliver han da så også endnu engang udlejet, og denne gang går turen til hollandske Vitesse. De oplyser selv via deres hjemmeside, at de har lejet den 19-årige nordmand for resten af sæsonen.

I sidste sæson var han også udlejet til hollandsk fodbold, hvor SC Heerenveen benyttede ham i hele 43 kampe. Her blev det til 3 mål og 5 assists.

Trods sin unge alder og manglende succes i Real Madrid, så har han spillet 12 landskampe for Norge.

Læs også: Twitter-grin: Zorniger ristes og sammenlignes med tidligere Brøndby-træner

Læs også: Transferbombe efter dramatisk Superliga-kamp i Aarhus: ‘Jeg håber at kunne fuldføre mit skifte til én af de to største ligaer i verden’

Læs også: Grove FCK-fans slagter deres stjerne: ‘Skrid væk fra vores hold’

Læs også: Kæmpe FCK-drama: Så ligeglad var Viktor Fischer, da Ståle Solbakken bad ham skyde straffespark mod AGF

OVERSIGT

Scroll to Top