The perfect guide to the casino

De var kammerater på landsholdet – nu revser tysk stjernespiller Mesut Özil i et voldsomt angreb


Toni Kroos har ikke meget tilovers for Mesut Özils afsked på det tyske landshold.

Det blev ikke pænt modtaget, da Mesut Özil for tre uger siden offentliggjorde sit bitre farvel til det tyske fodboldlandshold.

Læs også: Viktor Fischer skulle have sparket straffesparket mod AGF: Rasende Ståle Solbakken forklarer, hvorfor angriberen ikke gad

Her gav Özil blandt andet som begrundelse, at han ikke følte sig ønsket af det tyske fodboldforbund, ligesom tyskeren med de tyrkiske rødder mente, at han var udsat for racisme og igennem en uretfærdig tur i mediernes vridemaskine efter det omdiskuterede billede med Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan.

– Jeg er tysk, når vi vinder, men indvandrer når vi taber, skrev Mesut Özil blandt andet i sin skriftlige afsked på de sociale medier.

Det giver Real Madrid-stjernen og den nu tidligere tyske landsholdskollega Toni Kroos dog ikke meget for. Det fortæller han i et interview med Bild, hvor Kroos kalder sin tidligere holdkammerats udtalelser om racisme for ‘nonsens’.

– Mesut har opnået store ting med landsholdet, og som spiller fortjente han en bedre afsked, end den han fik. Men den måde, som han selv tog sin afsked på, var ikke i orden, siger Real Madrid-spilleren og fortsætter.

Læs også: Grove FCK-fans slagter deres stjerne: ‘Skrid væk fra vores hold’

– De dele af hans udtalelser, som er korrekte, bliver desværre overskygget af en betydelig større andel nonsens. Jeg tror, han ganske udmærket ved, at der ikke findes nogen form for racisme omkring landsholdet og det tyske fodboldforbund, slutter Toni Kroos.

Læs også: Transferbombe efter dramatisk Superliga-kamp i Aarhus: ‘Jeg håber at kunne fuldføre mit skifte til én af de to største ligaer i verden’

Læs også: Kæmpe FCK-drama: Så ligeglad var Viktor Fischer, da Ståle Solbakken bad ham skyde straffespark mod AGF

OVERSIGT

Scroll to Top