The perfect guide to the casino

CHOK: Messis bror er blevet idømt fængselsstraf efter mistænkelig ulykke


Lionel Messis bror er blevet ramt af en fængselsstraf.

På trods af Lionel Messis fantastisk præstationer på fodboldbanen, så er det altså ikke alt der kører på skinner for Messi-familien.

I november sidste år blev broren til den argentiske troldmand nemlig anholdt af de argentinske myndigheder efter en mistænkelig bådulykke, hvor politiet i opklaringsarbejdet fandt et våben, som sandsynligvis tilhørte Messis storebror.

I Lørdags tog retten så stilling til beviserne, og her blev Matias Horacio Messi dømt for netop at være ejer af pistolen.

Ifølge det spanske medie El Mundo fik Matias Messi en betinget dom på to år og seks måneder, mens han samtidig har fået strenge ordrer om, at han ikke må forlade landet.

Derudover skal han i samfundstjeneste otte timer hver dag i en måned på fodboldskolen ‘Lions’ i hjembyen Rosario.

Detaljerne om ulykken er sparsomme, men politiet fandt efterfølgende en sort 380-kaliber pistol med blod på i 36-åriges båd. Den ældste bror i Messi-flokken havde fortalt en sikkerhedsvagt ved en privat bådklub, at han havde skåret sit ansigt efter at have sejlet ind i en sandbanke.

Det var sikkherhedsvagten, der ringede efter myndighederne. Umiddelbart efter ulykken kunne de dog ikke lokalisere Messis bror, som senere dukkede op med, hvad der ifølge ham selv, var sit eget blod i hele hovedet.

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

Læs også: Ronaldo er iskold: Her giver han kæmpe sviner til sine nye holdkammerater i Juventus

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

OVERSIGT

Scroll to Top