The perfect guide to the casino

Tidligere Liverpool-stjerne: Ingen spillere fra Arsenal ville kunne komme på holdet i Chelsea


Jamie Redknapp brugte hele sin karriere i Premier League, og derfor bruges han som ekspert i de engelske medier.

Den tidligere Liverpool-stjerne og nuværende kommentator/ekspert, Jamie Redknapp, har i sin klumme for Daily Mail kritiseret Arsenal-holdet, og fremhævet klasseforskellen på de to hold, som spillede mod hinanden lørdag aften.

Chelsea vandt knebent 3-2, men Redknapp har alligevel ingen fidus til Arsenals spillere.

– Hvis du kigger på Arsenal-holdet, ville ingen af spillerne få plads i Sarris startellever, skriver Redknapp i sin klumme for Daily Mail.

– Mustafi og Sokratis ligner ikke et partnerskab, og hos backerne er Azpilicueta mere solid defensivt og bedre fremad banen end Bellerin, mens Marcos Alonso har imponeret siden sin debut i 2016.

Læs også: Viktor Fischer skulle have sparket straffesparket mod AGF: Rasende Ståle Solbakken forklarer, hvorfor angriberen ikke gad

På målmandsposten har han større fidus til verdens dyreste målmand, den unge Kepa Arrizabalaga, da Cech er blevet indhentet af alderen, og derfor langt fra præsterer som han netop gjorde i Chelsea-tiden.

Også på midtbanen og i angrebet mener Jamie Redknapp, at Chelsea-spillerne er en klasse eller to over Arsenals ditto.

– Jorginho ligner en midtbanegeneral, mens Xhakas advarsel lagde lås på ham. Han kommer altid for sent med sine tacklinger og har ikke samme kvalitet som tidligere tiders midtbanespillere for Arsenal, skriver Redknapp.

Mkhitaryan var den eneste Arsenal-spiller, som Chelsea havde svært ved at lukke ned for, men selv ikke armeren ville få spilletid før Eden Hazard, og hvor Aubameyang måske er den spiller, der er tættest på at kunne begå sig for Chelsea, frøs han alligevel i weekenden, da han havde chancerne.

Læs også: Twitter-grin: Zorniger ristes og sammenlignes med tidligere Brøndby-træner

Læs også: Transferbombe efter dramatisk Superliga-kamp i Aarhus: ‘Jeg håber at kunne fuldføre mit skifte til én af de to største ligaer i verden’

Læs også: Grove FCK-fans slagter deres stjerne: ‘Skrid væk fra vores hold’

Læs også: Kæmpe FCK-drama: Så ligeglad var Viktor Fischer, da Ståle Solbakken bad ham skyde straffespark mod AGF

OVERSIGT

Scroll to Top