The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp afslører: Fansene fik mig næsten til at droppe et køb af Alisson


Jürgen Klopp overrasker nu ved at fortælle, hvordan en handel af Alisson var tæt på at blive afblæst.

Efter Champions League-finalen mellem Liverpool og Real Madrid blev Loris Karius udnævnt som den helt store skurk, og kampen fik utallige Liverpool-fans til, at kræve et salg af målmanden eller ihvertfald et indkøb af en anden.

Glæden var da også stor, da Merseyside-klubben kunne præsentere et køb af Alisson Becker for £65 millioner i slutnigen af juli. Målmanden blev på det tidspunkt den dyreste i verden, men nu afslører Klopp, at han var tæt på slet ikke at købe målmanden, grundet reaktionerne efter Champions League-finalen.

Læs også: Viktor Fischer skulle have sparket straffesparket mod AGF: Rasende Ståle Solbakken forklarer, hvorfor angriberen ikke gad

– Folk reagerede meget negativt på Karius efter finalen, hvor de forsøgte at isolere ham. Det fik mig næsten til at droppe et køb af Alisson og holde fast ved Karius, men vi skulle være professionelle. Vores job er at have de bedste spillere på hver position, siger Klopp til Kicker ifølge Liverpool Echo.

– Havde finalen en negativ effekt på ham (Karius, red.)? Det tror jeg ikke. Der er værre ting i verden. Det skal man ikke glemme. Vi taler om et luksusproblem. At være førstemålmand er måske et stort problem for nogle, men det er ikke alt, slutter Klopp.

Læs også: Twitter-grin: Zorniger ristes og sammenlignes med tidligere Brøndby-træner

Læs også: Transferbombe efter dramatisk Superliga-kamp i Aarhus: ‘Jeg håber at kunne fuldføre mit skifte til én af de to største ligaer i verden’

Læs også: Grove FCK-fans slagter deres stjerne: ‘Skrid væk fra vores hold’

Læs også: Kæmpe FCK-drama: Så ligeglad var Viktor Fischer, da Ståle Solbakken bad ham skyde straffespark mod AGF

OVERSIGT

Scroll to Top